Повернутися до звичайного режиму

«Душі моєї сонячні букети» - фотовиставка Ольги Шеремет

Сонячні букети Ольги Шеремет

20 жовтня 2017 р. у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського відбулося відкриття фотовиставки Ольги Шеремет «Душі моєї сонячні букети».

Член фотоклубу «Прекрасне поруч» презентувала широкому загалові свою другу персональну фотовиставку. Цього разу – у жанрі натюрморту. У кожній з 30-ти представлених світлин можна побачити частинку світлої душі фотомайстрині. Скромна краса і зворушлива чарівність букетів заворожує і надихає глядача.

«Моє захоплення натюрмортом почалося навесні. Одного разу по дорозі з роботи я купила на вулиці у бабусі букетик конвалій. Вдома поставила квіти у скляну колбу, помилувалася – і вирішила сфотографувати, бо мине зовсім небагато часу, квіти зав'януть, а світлина збереже їх красу. І тут почався творчий пошук: підбір фону, формування виграшної композиції. Після конвалій були кульбабки, бузок, волошки тощо. Звичайно ж довелося за допомогою спеціальної літератури та інтернету опановувати нові навички у фотосправі».

Фотовиставку Ольги Шеремет «Душі моєї сонячні букети» можна побачити у читальній залі Чернігівської міської бібліотеки ім. М. Коцюбинського (вул. Кирпоноса, 22, ІІ поверх) до кінця листопада цього року у будь-який день з 10.00 до 18.00 крім середи.

Ласкаво просимо! Вхід вільний!

координатор фотоклубу Олена Куннова

На інтернет-сторінках:

Сівер-центр

Кiлькiсть переглядiв: 508