Міський палац культури запрошує

В Чернігові відкривається "Резиденція Дідуся"

Новий рік та Різдво Христове – найочікуваніші свята для дітей та дорослих. Саме в ці дні атмосфера казки та зимової магії наповнює серця та залишає найтепліші спогади.

Цього року, щоб подарувати Вам незабутні враження, Міський Палац культури перетвориться в «Резиденцію Дідуся».

«Резиденція Дідуся» – це святковий міні-парк розваг, який надасть можливість дітям та дорослим провести разом незабутнє і цікаве сімейне дозвілля. В ньому Ви зможете взяти участь у майстер-класах по виготовленню новорічних іграшок, долучитеся до розпису різдвяних пряників, разом з дітьми відвідаєте ігрові локації та зробите веселий пам’ятний знімок в зимовій фотозоні.

У всіх маленьких гостей з’явиться можливість поспілкуватися з Дідусем (Морозом) та за бажанням навіть написати йому листа. Всі хлопчики та дівчатка отримають індивідуальну відповідь від Дідуся. Дорослі ж знайдуть в конверті вітальну листівку від міського голови та програму новорічних заходів у місті.

Крім того, на вас чекатиме новорічна шоу-програма «Дідусеві казки». «Дідусеві казки» – це веселе поєднання різних жанрів мистецтва: вокального, танцювального, циркового та ігрового інтерактивного спілкування. В ньому Сніжана, онука Дідуся, разом зі своїм другом Білим Кроликом запросить дітей в світ казки, де стануть можливими неймовірні пригоди та дива, які спроможні розтопити навіть холодне серце Пані Віхоли.

Дорогі друзі, Ви маєте надзвичайну можливість першими поринути в новий формат новорічних святкувань. Ваш святковий настрій буде знаходитись в руках понад 200 професійних учасників дійства.
Запрошуємо Вас провести незабутній передноворічний вечір в родинному колі разом з Дідусем та його веселими друзями.

Чекаємо на Вас 20, 21, 22 грудня 2017 року о 10:00 та 13:00 год., 23 грудня – 11:00 та 14:00 год. в «Резиденції Дідуся».
Вартість квитків – 40 гривень. Будемо раді зустрічі, чудовий настрій гарантуємо!

Кiлькiсть переглядiв: 254