Повернутися до звичайного режиму

Відкриття фотовиставки "Світ очима жінок"

/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/53075063_2136973656385363_2804592281120669696_n.jpg

3 березня 2019 р. у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського відбулося відкриття Міжнародної фотовиставки "Світ очима жінок", де представлені кращі світлини з колекцій минулих років. Ці роботи вже експонувались у Хайфі, Одесі, Маріуполі, Харкові та Вітебську. Відтепер її зможуть побачити і чернігівці.

Подивитися на світ крізь призму жіночого погляду нам пропонують жінки-фотографи із України, Ізраїлю, Білорусі, Латвії, Німеччини, Австралії, Франції, Італії, Молдови, Канади тощо.

Ця фотовиставка запрошує кожного з нас зазирнути у світ творчих жінок, побачити тонкі промені світла їх душевного спокою та ніжності. Можливо, як раз у цьому і виявляється головна сутність жінки: у ніжності та бажанні бути сильною, володіти впевненим і позитивним поглядом на життя.

Жінка традиційно уособлює в собі красу всього людства. Вона часто керується вродженим почуттям прекрасного у власному житті, яким і прагне поділитися з оточуючими. Звичайно, що творчість тільки допомагає жінці реалізувати своє вміння бачити красу нашого світу і донести її до інших.

Захід відбувся в рамках співпраці фотоклубу "Прекрасне поруч" Чернігівської міської бібліотеки ім. М. Коцюбинського та фотоклубу "Цафон" (Хайфа). Наприкінці березня 2019 року у Хайфі стартуватиме Х ювілейна фотовиставка «Світ очима жінок», в експозиції якої будуть представлені роботи 7-х представниць фотоклубу «Прекрасне поруч»: Наталії Василинчук, Інни Буглак, Олени Куннової, Ольги Шеремет, Світлани Нітченко, Світлани Остапенко та Маргарити Денисенко.

Фотовиставка працюватиме протягом березня.
Ви можете її побачити у будь-який день, крім середи, з 9.00 до 17.30.
Завітайте на виставку «Світ очима жінок» та переконайтеся у неповторній красі того світу, що відкриває нам кожна творча жінка.

/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/DSC_0029.JPG/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/DSC_0036.JPG/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/DSC_0067.JPG/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/DSC_0081.JPG/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/DSC_0087.JPG/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/DSC_0111.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 482