Повернутися до звичайного режиму

Відкриття нової фотовиставки від фотоклубу «Прекрасне поруч»

/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/70326363.jpg

28 лютого у Чернігівській обласній дитячій лікарні відбулося відкриття фотовиставки члена фотоклубу «Прекрасне поруч» Ольги Шеремет. На фотовиставці «Дванадцять місяців» представлені фотонатюрморти, кожен з яких присвячений певному місяцю року. Всі місяці по-своєму унікальні, у кожного з них є свої особливі риси, які фотохудожниця змогла передати у своїх роботах.

Ольга Шеремет народилася у Донецьку. Навчалася у Грем’яцькій середній школі, що на Новгород-Сіверщині. Після закінчення в 1990 році Чернігівського державного педагогічного інституту імені Т. Г. Шевченка 20 років працювала вчителем хімії та біології. З 2012 року працює методистом обласного комунального позашкільного навчального закладу «Чернігівська Мала академія наук учнівської молоді».

У виставках фотохудожниця почала брати участь з 2013 року, коли її роботи стали одними з найкращих у конкурсі «Кращий пейзаж 2012». Підсумкова фотовиставка за результатами цього конкурсу була представлена у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського. Також у 2013 році Ольга Шеремет стала членом фотоклубу «Прекрасне поруч», що діє при бібліотеці. Наразі у творчому доробку Ольги Шеремет є активна участь у міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних фотовиставках: «Світ очима фотографа», (м. Чернігів), «Осіннє різнобарв’я» (м. Чернігів), «Зимова симфонія» (м. Чернігів), «Чернігів Древній… Сучасний… Європейський» (м. Чернігів) «Весняний вернісаж» (м. Київ), «Ми – українці» (м. Київ), «Весела копиця» (м. Рівне), «Стежками сільської долі» (м. Київ), «Погляд – 2019» (м. Кропивницький), «Єдина країна» (м. Київ), «Моя найкраща фотографія» (м. Київ), «Світ очима жінок» (м. Хайфа, Ізраїль), «Чернігівська мозаїка» (м. Мінськ, Білорусь) тощо. Більшість з цих фотовиставок була створена за підсумками фотоконкурсів, в яких Ольга Шеремет ставала призером та дипломантом. Також Ольга Шеремет – активний учасник творчих проектів фотоклубу «Прекрасне поруч».

Ольга Шеремет – автор чотирьох персональних фотовиставок. Перша була представлена у 2014 році у Чернігівській міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського. Виставка мала назву «Нові мелодії старого міста» та була присвячена річниці визволення Чернігова від нацистських загарбників. Потім були дві виставки фотонатюрмортів «Душі моєї сонячні букети» та «Кольорові барви мого життя». У 1918 році у м. Новгороді-Сіверському відбулася фотовиставка «Дві сторони мого життя», присвячена Грем’ячу – рідному селу фотохудожниці.

Фотовиставку «Дванадцять місяців» можна побачити всім бажаючим на першому поверсі Чернігівської обласної дитячої лікарні (Пирогова, 16).

/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/30743922.jpg/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/7082949603.jpg/Files/images/fotoklub_prekrasne_poruch/7095769148.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 422