Презентація роману Валентини Михайленко "Любов і Демони"

/Files/images/pod_2020/DSC_0021-min.JPG

В перший день жовтня у вітальні бібліотеки імені Михайла Коцюбинського вшановували гостю з містечка Короп Валентину Михайленко. Відома журналістка і письменниця привезла прихильникам своєї творчості нову книгу – роман «Любов і Демони».

Прочитання цієї книги - чудова нагода замислитися над своїм життям.

Родзинкою є те, що сюжет розвивається в зворотному напрямку від ключової події оповіді. Це надає особливої напруги в очікуванні розв’язки. Інакше кажучи, роман хочеться швидше дочитати до кінця.

Окрім того, перевагою роману над багатьма зразками української прози є чудова барвиста мова.

Творче спілкування з автором дало можливість отримати відповіді на питання, що хвилюють читачів: чи дійсно доля є сценарієм життя людини?; чи існує міра любові?; терпіння – це вада чи перевага?; від чого народжуються внутрішні демони і чи можна їх позбутися?

/Files/images/pod_2020/DSC_0147-min.JPG

Валентина Михайленко радо поділилася секретами своєї творчості: «Ніколи не розповідаю про себе або про людей, з якими живу поряд. Пишу на одному диханні. Мені цікаво працювати над образами, шукати слова. Я бачу своїх героїв живими».

Багато теплих відгуків почула авторка від читачів. «В цій маленькій жінці ховається стільки любові, що вона здатна прийняти нас і героїв своїх творів такими, якими вони і ми всі є» (Олена Печорна).

/Files/images/pod_2020/DSC_0039-min.JPGПрезентація /Files/images/pod_2020/DSC_0046-min.JPGВалентина Михайленко з Ганной Арсенич-Баран /Files/images/pod_2020/DSC_0066-min.JPGВалентина Михайленко з Любов Борисенко/Files/images/pod_2020/DSC_0081-min.JPGВалентина Михайленко з Оленою Печорною-Сердюк/Files/images/pod_2020/DSC_0144-min.JPGВалентина Михайленко з Людмилою Зіневич

ВІдеосюжет

«Любовь и демоны»: в Чернигове презентовали очередного номинанта на «Книгу года»

Кiлькiсть переглядiв: 356