ДЯКУЄМО за подаровані книги

/Files/images/dariteli_knig/217612133_5355014434604755_5547845845083881655_n.jpg

Колектив Чернігівської міської комунальної ЦБС висловлює подяку Заслуженому працівнику фізичної культури та спорту України, Заслуженому тренеру України з легкої атлетики Михайлу Марченку за книги «Зірки спорту Приудайського краю» у двох томах.

У першому томі «Хто не знає своєї історії, у того немає майбутнього» висвітлено історію розвитку фізичної культури та спорту в Південній Сіверщині. Дві частини першого тому містять документи та світлини, короткі нариси про життя та діяльність відомих людей спорту Приудайського краю.

У другому томі книги «Спортивна честь і слава Приудайщини» розповідається про життя та діяльність видатних спортсменів, тренерів, меценатів та майбутніх олімпійців.

Ці книги будуть корисними для спортсменів і людей, які захоплюються спортом або ж цікавляться історією рідного краю. Михайло Марченко на презентації своєї книги зазначив, що поштовхом для її написання стало бажання зберегти історію нашого краю. Бажаємо Михайлу Степановичу творчого натхнення, а також зростити ще безліч відомих спортсменів.

Кiлькiсть переглядiв: 54