ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ - НЕОБХІДНА НАВИЧКА ХХІ СТОЛІТТЯ!

ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ - НЕОБХІДНА НАВИЧКА ХХІ СТОЛІТТЯ!

«Захопливо та надзвичайно практично». (Forbes)

Книга Лори Вандеркам «Я знаю, як їй все вдається» не додасть 25 годину вам у добу, але точно навчить використовувати наявні 24 набагато продуктивніше, дасть змогу усвідомити, що можна встигати більше, ніж здається. Книга є корисною для жінок, які поєднують роботу з сімейними справами, книга наповнена не лише теорією про тайм-менеджмент, а й практичними порадами як будувати свій не лише робочий, а й вихідний день, як працювати без вигоряння.Лора Вандеркам провела опитування серед багатьох успішних жінок, про те, як їм вдається дотримуватися здорового балансу між кар'єрою та життям, і по слідах їх відповідей написала книгу - пораду тим, кому ця тема справді актуальна. Якщо коротко, то Лора Вандеркам переконана, що найефективнішим способом «встигнути все» є метод мозаїки. Вона пропонує розділити день на півгодинні уривки і заповнювати їх важливими справами.

А головна її порада: перестати нарешті намагатися все встигнути за один день. І якщо взяти за одиницю планування тиждень – тут і пару годин на спорт знайдеться і годинка на каву з подругою. Книга взагалі міняє ставлення до часу, життя і власних пріоритетів.

Авторка дає лайфхаки для цього:

• Відмовтесь від «пастки 24 годин» сім днів на тиждень. Натомість беріть до уваги усі 168 годин тижня, облишив стереотипи про те, що «є час для роботи, є час для відпочинку» - і тоді ви зможете створити дивовижну мозаїку.

•Використовуйте з користю кожну вільну хвилину свого дня - 5 хвилин читання книжки щодня наприкінці тижня подарує 35 хвилин прочитаної книжки.

•Плануйте свій тиждень наперед - в п'ятницю.

•Піклування про себе - основа балансування між роботою та приватним життям. «Що більше у вас справ, то більше справ ви можете зробити».

Книга поділена автором на розділи, які стосуються різних сфер життя: робота, дім та «я». Можливо і не кардинально, однак поступово та впевнено вона змінить ваш підхід до використання часу і як результат змінить ваше життя, яке стане не таким напруженим. Книга настільки неймовірна та цікава, що хочеться цитувати ледве не кожну її сторінку. Вона вчить продуктивно використовувати кожну хвилину свого часу, з відчуттям задоволення від результатів і усвідомлення того, що використав час недарма. Розповідає, як планувати свій час та як вивільнити його для дійсно потрібних та бажаних занять.Видання є досить якісним: тверда кольорова палітурка, приємний з теплим відтінком папір, ну і звісно закладка-стрічечка є доречною. Книга варта вашого часу для прочитання, повірте.

Кiлькiсть переглядiв: 165