Мандруємо Великою Британією

/Files/images/vroklub/5,03,2016_131816_NT.jpg

Присутні мали чудову змогу на годину зануритися в історію та культурні традиції країни туманного Альбіону. Правляча королівська династія , лондонський Тауер та чайні церемонії: саме це викликало жвавий інтерес під час показу презентацій.

/Files/images/vroklub/5,03,2016_144101_NT.jpg

Після завершення неформатної мандрівки її учасники прийняли участь у дискусії та чаюванні.

Корисні посилання для батьків, учнів, студентів:

Пізнавальна подорож по Великобританії - блoг прo пoдoрoжi тa туризм нa якoму мicтитьcя iнфoрмaцiя прo caмocтiйнi пoдoрoжi, фoтoзвiти з пoдoрoжeй, iнфoрмaцiя для плaнувaння туру тa вiдпoчинку у будь-якiй крaїнi cвiту, вiдгуки прo гoтeлi i aвiaкoмпaнiї, кoриcнa iнфoрмaцiя для мaндрiвникiв.

Enguide - портал англійської мови. Перший в Україні сервіс з пошуку і вибору курсів англійської мови.

Подорож у Великобританію - розповідь очевидця! - відгук про поїздку групи дітей із викладачем. Сайт Green County - cвіт англійської для малюків та школярів, це мовне середовище з авторською системою клубів та майстер-класів, а також англомовних канікулярних програм.

ПУТЕШЕСТВУЕМ ПО ВЕЛИКОБРИТАНИИ - також сайт "EglishUK" надає інформацію студентам про навчання та проживання в Англії

Путешествие по Великобритании на автомобиле - відгук про туристичний маршрут

Hello, London. Самостоятельное путешествие по Великобритании - цей сайт створений для допомоги людям, які зважилися в перший раз виїхати до Великобританії самостійно. Він містить багато корисної та цікавої інформації, яка дозволить вам насолоджуватися подорожжю без занепокоєння і суєти.

Путешествуем по Великобритании. Маршрут первый - таинственный - відгук про подорож Англією

Кiлькiсть переглядiв: 641