Повернутися до звичайного режиму

Відгуки користувачів Бібліотечного пункту

До Міжнародного дня захисту дітей Бібліотечний пункт ЦБ ім. М. Коцюбинського приготував для дітей молодшого віку подарунки.

Для дітей та їх батьків це було несподівано і дуже приємно, вони були в захваті. У вікнах експонувалася інсталяція «Скільки народів – стільки казок».

Відгуки наших користувачів про виставки:

«Незважаючи на обмежені можливості, змістовна і цікава виставка літератури для дітей різного віку. Дякую працівникам бібліотеки за пропаганду книги».Качан С.В.

«Вже декілька років я користуюсь послугами Бібліотечного пункту (вул. П’ятницька, 32). Велике задоволення отримуєш не тільки від ознайомлення з друкованими скарбами бібліотеки, але й від спілкування з надзвичайно привітними і високопрофесійними співробітниками цього закладу. З нагоди визначних подій або ювілейних дат вони готують цікаві виставки, які мають змогу оглянути не тільки відвідувачі бібліотеки, але й пересічні громадяни, що прямують повз приміщення бібліотеки.Зокрема, цими днями можна ознайомитись з експозиціями, присвяченими Міжнародному дню захисту дітей. На виставці, окрім улюблених казкових творів, представлені і їхні герої. Це ляльки (від лісового ведмедика до сучасного робота).А мене особисто вразила ще одна виставка, присвячена ювілеям літературних творів (серед авторів – М.Гоголь, М. Твен, О. Толстой, Е. Гофман). Адже як прекрасно, що вже довгий час поряд з нами талановиті письменники і витвори їх чудової фантазії!» Ніна Полетун.

/Files/images/klub_nathnennya/3,05,2016 75928522.jpg/Files/images/klub_nathnennya/3,05,2016 78376934.jpg/Files/images/klub_nathnennya/3,05,2016 62798668.jpg/Files/images/klub_nathnennya/3,05,2016 73599034.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 547